Sergiler

Sergiler

Zaferiye Abalıoğlu Bilim ve Sanat Merkezimizde kişisel yada karma sergiler düzenlediğimiz iki adet sergi salonumuz bulunmaktadır. Bu salonlar sergi düzenlemek isteyen sanatçıların kullanımına da açıktır. Bunun için Zaferiye Abalıoğlu Bilim ve Sanat Merkezi sekmesindeki talep formunun doldurulup şahsen vakfa başvuru yapılması gerekmektedir.

Cumhuriyetin Sanayileşme Öyküsü Fotoğraf Sergisi

8-22 Aralık 2023

Sağlam Metal A.Ş. iş birliği ile ortaklaşa düzenlenen “Cumhuriyet’in Sanayileşme Öyküsü” fotoğraf sergisinin açılışı 8 Aralık 2023 tarihinde vakıf binamızda gerçekleştirildi.

Devrimleri ile Sonsuza Kadar Atatürk ve Cumhuriyet Fotoğraf Sergisi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle planlanan “Devrimleri ile Sonsuza Kadar Atatürk ve Cumhuriyet” fotoğraf sergisinin açılışı 20 Eylül 2023 tarihinde Sayın Hanri Benazus ve serginin küratörü Sayın Derya Yelkenkaya’nın katılımıyla yapılmıştır.

Yüksel Hancıoğlu Kişisel Resim Sergisi

22 Ekim-04 Kasım 2019