Kendini Gerçekleştiren Anneler

30.11.2023 tarihinde Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan “Kendini Gerçekleştiren Anneler” isimli proje kapsamında bugün 10.00-12.00 saatleri arasında anneler vakfımızı ziyaret ettiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasında ilk sözü vakfımızın Mütevelli Heyeti Üyesi Sayın Beyza Çaputçu aldı. Sayın Çaputçu konuşmasında binamız ve sergimiz hakkında bilgiler verdi. Ardından Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sayın Mevlüt Şahin annelere yönelik konuşmasında Özel Eğitim Şube Müdürlüğü olarak bu tür projelere devam edileceğini söyledi. “Devrimleri İle Sonsuza Kadar Atatürk ve Cumhuriyet” sergimizi gezen anneler, birbirleriyle keyifli bir zaman geçirme fırsatı elde ettiler.